Lieve mensen van de Gent Inburgeringcursus, – is de inburgeringscursus mij, als Nederlands burger, verplicht ? (Gezien de brief spreekt van een rechtmatige eigenschap waar de folder spreekt van een mogelijke plichtmatige eigenschap in verband met mijn ‘uitnodiging’ als welke mijn brief wellicht beschouwd kan worden)
– zo nee, waarom heeft de brief toch een semi-verplichtend karakter ?
– zo ja, waarom staat er niet officiëel “uitnodiging” boven zoals geadverteerd in de bijgeleverde folder ?
– is de bijgeleverde brief aan **** *** *** **** een procudurele fout en zo ja, zou deze persoon niet een eigen brief moeten ontvangen, inclusief vermelding of de inburgeringscursus verplicht voor hem/haar is of niet ?
– als ik, als Nederlands burger, deelneem aan deze cursus, gelden de voorwaarden gesteld in de Nederlandstalige brief, zoals het nemen van een Nederlandstalige curus, ook voor mij ?
– Re: vorige vraag, wat voor eisen kan ik verwachten aan de hand van bijv een Nederlandstalige cursus die niet gelden in bijv. een Nederlands middelbaar onderwijs, gezien de geldelijke boete die mij in het vooruitschiet gesteld wordt ?
– Re: vorige vraag, hoe hoog zou ik de boete kunnen verwachten mocht ik niet aan de gestelde voorwaarden voldoen ?
– Als ik aan deze cursus gehoor ga geven, als full-time employé van een uitzendbureau (******), krijg ik dan de besteedde uren vergoed naar de uren die ik momenteel aan mijn werkzaamheden besteed (aangezien benadrukt wordt dat het een recht van mij is deze cursus te volgen) ? Met vriendelijke dank voor antwoorden op deze vragen, René van Densen

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !