Het verbaast ons niet langer, al die rellen. Zet mensen tegen elkaar op, er komen rellen van. Hoe sociaal zijn sociale media als ze zich ertoe lenen mensen tegen elkaar op te zetten?

Doorgaans rekenen relschoppers bij voorkeur af met het beleid.

Kijk, dat is nou eens een mooie zin, voldragen, nauwelijks genuanceerd en toch niet ophitsend. Proef de zin op je tong, in je mond. Daartoe te komen en daarmee af te sluiten!

 
Marc Tiefenthal
Marc Tiefenthal
In tijden van toenemende verdomming en groeiend nationalisme is het gepast, ha, erop te wijzen dat Marc Tiefenthal gemakkelijkheidshalve kan worden gecatalogeerd als Belgisch dichter, die zowel in het Nederlands als het Frans schrijft. In diezelfde context, stijgende verdomming en toenemend nationalisme, vraagt menigeen zich af waar de dichter verblijf houdt. Daar hij op twee plaatsen in de wereld verblijf houdt, dit is bilokaal woonachtig, heeft hij op het Groot Smoelenboek van de heer Sukkelberg, voor de lol Bobigny als woonplaats opgegeven. Kom hem daar maar niet bezoeken. Evenmin als in Menen, Ieper, Leuven, Bossière, Brussel, Antwerpen noch Temse, waar hij ooit gewoond heeft.