Wat ons allen mag verbinden,
Het is een waar festijn
Dat we niets zomaar normaal hoeven vinden
En het nergens mee eens hoeven zijn

Maar misschien ziet u dat weer anders
Dat verschilt, in de aard van het beestje
We zijn gelijk verschillende medelanders
En uiteindelijk is het toch uw feestje

Dus wees het heftig en deftig oneens met ons
En laat uw luid misgenoegen toch schallen
Geen enkele mening is goud, of zilver, of brons
Het is het festijn van het zijn van ons allen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !