ze was vast
Ja, juist dan gebeurt het
heel erg mooi
Dat zeggen ze tegen mij

ik kijk in
Je kunt het wel ontlopen
een andere richting
Maar het komt vanzelf voorbij

ik zie duizend
Hoe harder je niet wil, ja, hoe
andere dingen komen
Zekerder het je zal krijgen

en loop die neuriënd
Maar als het dan nog niet gebeurt
en vastbesloten achterna
Gaan ze plots heel grimmig zwijgen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !