Ik word doodziek van die muziekzender 100%NL……..alleen maar muziek van eigen bodem. Alsof er in België , Duitsland en Frankrijk geen goede muziek gemaakt wordt. En wat als blijkt dat een Nederlandse artiest geboren is in het buitenland ? Helaas pindakaas…. geen airplay op 100%NL! Of een band bestaande uit Nederlandse Turken die hier geboren en getogen zijn ? Probeer je plaat te pluggen bij radio 538 want bij 74, sorry 100%NL is het “No way , José….. “. Waarom ze dan wel Nederlandstalige rap en hiphop draaien? Das toch pure ghetto-muziek, toch ? Mocht het Nederlands Elftal volgend jaar in Brazil ff die beker gaan ophalen en het team neemt een plaatje op met als titel ” We kwamen, we zagen en we wonnen “…….. geen airplay bij 100%NL want in het NLelftal spelen een paar donkere mensen. ( Laatste voorbeeld geheel hypothetisch, denk zelf dat de 1ste ronde het eindstation zal zijn …… en ik ben van nature een optimist

 
GM
GM
GM is een briljante man. Zo briljant zelfs, dat hij het schrijven van bijdragen aan deze site als vér, vér ondergeschikt beschouwt. Hij is al eens omschreven als het meest sexy mannelijke redactielid. Door een vrouw met -10 in haar brilmontuur.