Een man gaat de liefde bedrijven met zijn corpulente vrouw.Eerst wat zoenen en na enige tijd gaat hij haar natte gum bestrelen met zijn vingertoppen.Ze geniet er erg van.Na enkele minuten vraagd ze hem steek eens 2 vingers in mijn poesje.Hij doet dat en ze raakt erg opgewonden.Even daar na vraagd ze hem omdat ze nogal ruimgeschapen is kan je er misschien met je hele hand in?Hij doet dat en zonder moeite wringt hij zijn hand geheel in der natte kut.
Dan vraagd ze hem weer kan je die andere hand er ook bij in stoppen want dat wind me nog meer op. Hij doet dat weer en dan vraagd ze hem :Kan je eens in je handen klappen .Hij zegt dat kan niet daar is geen ruimte voor.

Zegd zij tegen hem :Zie je wel dat ik een kleintje heb.

Lowy de Zeeman
Thailand

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.