Bij een verkeerscontrole moet de auto bestuurder  blazen.
Hij probeerd het verschillende keren maar het lukt hem niet goed.
Zegt de man tegen oom agent:
Als je nu eens dat blaaspijpje in mijn reet steekt?
Zegt de agent en dan?
Zegt de man dan kan je toch zien of ik poepzat ben
 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.