Otto loopt naar het raam en kijkt er doorheen. Wat hij ziet, bevalt hem niet. Want het ziet zwart van de negers. Ze hebben zich onder zijn raam opgehoopt. Wat moeten die hier, denkt de opperbevelhebber van Bananarama Consultancy Unlimited B.V. Vandaag heeft hij geen negers besteld. En hij heeft zijn witte eeltloze handen vol aan de kopieerneger. Zo vol dat hij er nooit over zal peinzen nog meer negers te bestellen, hoe aantrekkelijk de groothandel ze ook mag prijzen. Alhoewel, wanneer negers tegen bulkprijzen ingeslagen kunnen worden dan valt er natuurlijk een aardige marge op te zetten. Met de negerhandel is dan een dusdanig resultaat te boeken, dat hij een dief van zijn eigen portemonnaie zou zijn wanneer hij niet in de verkoop van die Moriaantjes zou stappen, hoezeer zijn ervaringen aangaande dit ras ook negatief gekleurd mogen zijn door het nukkige gedrag van zijn kopieerneger. Nadat hij dit alles en nog veel meer overdacht heeft, sloot hij de gordijnen met een tevreden gehum. Buiten huilde een sirene.

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_