Touristen in Thailand.

Je hebt vele soorten touristen die naar Thailand komen.

Dat zijn de Backpackers die er met een rugzak en muggenolie door heel Thailand trekken liefst zo goedkoop mogelijk.

Dan zijn er mensen die een georganiseerde reis door Thailand maken met hotel en bus en of trein reizen.Die bezoeken meestal Bangkok Changmai en Laos etc.Dan zijn er nog de mensen die voor de drank en sex naar  Thailand komen ik noem die kerels altijd de geile mannetjes.

Tenslotte zijn er dan nog de mensen meestal mannen die al wat ouder zijn die met een Thaise wat jongere vrouw een relatie proberen optebouwen.
Soms lukt dat goed maar dikwijls mislukt het om dat het cultuurverschil te groot is tussen een europeaan en een Thaise schone;Veel van die mannen soms in de leeftijd midden 50 die komen in Nederland niet makkelijk
meer aan een nieuwe vrouw.En dan denken ze dat in Thailand alles kan en niks moet.Ik zeg altijd adt zijn de  kerels die lopen hun eigen lul maar achterna met soms alle gevolgen van dien.Indien je echter geluk hebt net als ik loop je vroeg of laat tegen een fijne vrouw aan in Thailand,maaaaaaaaar dan moet je van het begin af  aan je eisen stellen doe je dat niet dan kan je wel eens voor verrassingen komen te staan.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.