Honden in Thailand.

Een hond steld niks voor in Thailand.

Alleen al in Bangkok leven meer dan 100.000 straat honden de meeste zijn van niemand.

In Thailand mag bijna geen ene hond in huis vertoeven. Dus dat fokt maar raak op de straat dus elke teef  krijgt bij 2X loops zijn per jaar gemiddeld 6 puppies.

 
Nu gaan er in Thailand diverse hondenhandelaren rond die vangen en kopen honden op voor een gemiddelde prijs van 1 euro per stuk.En deze honden gaan dan dikwijls met een volle vrachtwagen stiekem de mekon  revier over naar Laos en Vietnam en Korea waar ze soms levend geslacht worden en dan door de bevolking
gegeten worden.Een erg zielige vertoning zie foto van een konvooi dat onderschept was door de Thaise  politie met in een vrachtwagen 990 honden waarvan er reeds 67 overleden waren.De Thaise politie treed wel eens op maar dat haald weinig uit want de inbeslag genomen dieren worden bij gebrek aan asiels weer snel losgelaten.

Er lopen honden op straat rond soms met een grote wond aan buik of poten want onderling vechten ze allemaal voor een plaatsje.Er zijn echter ook wel eens Monniken die honden die rond hun tempel lopen wel te  eten geven etc.

Er zijn enkele mensen maar dat vzijn er heel weinig die hun honden wel verzorgen.Ook moet je als je in de avond uren overstraat gaat dat je niet aangevallen word door een hond.Ik als ex honden trainer heb daar weinig of geen last van omdat ik van geen enkele hond bang ben en dat weten die dieren snel genoeg;

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.