KutBinnenlanders.nl

De Muis Mollie Vertellingen – Aflevering 1 – "De Boom"

 
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Hij studeerde viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium. In 1999 maakte hij zijn theaterdebuut met het muzikaal-clowneske soloprogramma Jozef de Weerwolf. Sindsdien reist hij de wereld rond en speelt zijn voorstellingen in vier talen.

In de jaren '90 en '00 was hij ook in Duitsland actief, onder meer als televisiepresentator. Zo presenteerde hij in 1997 het jeugd/kerstprogramma Ich steh an deiner Krippe hier en in 2007 de making of van Brontobol. In Nederland presenteerde hij datzelfde jaar het Kinderen voor Kinderen Festival.

www.wdcartoons.com

2 Comments

 1. Daan de Graaf

  Deze video is verwijderd helaas, ik zou deze graag nog eens zien, is dat mogelijk?

   
  • Kutbinnenlander Admin

   Hoi, dat begrijpen we, maar helaas was de video destijds ergens geplaatst waar die voorgoed verloren is geraakt… Maar a thing is not beautiful because it lasts. Hopelijk geniet je wel van bijvoorbeeld de transformatie van Tiny op deze site, die er voor nu nog is!

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 KutBinnenlanders.nl

Theme by Anders NorenUp ↑