Lowy de zeeman hoord van iemand zeggen we gaan naar een barbeque
en hij dacht ik ga mee
Komt hij in een groot bos ziet hij tot zijn verbazing een dooie man
en een grote barbeque
Die thais dachten hij verstaat het thaise woord voor crematie toch
niet dus we spreken van een barbeque;
Al met al viel het erg mee want na dat de man onder veel gejuich de
barbeque in was gegaan brak er een heel groot feest los

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.