Stapel krijgt 24 uur voor presentatie onderzoek fraude

De commissie die de fraude van professor Diederik Stapel onderzoekt presenteert maandag 31 oktober om 12 uur de resultaten. Stapel krijgt 24 uur de tijd om voorafgaand aan die presentatie feitelijke onjuistheden uit het rapport te halen.

Diederik Stapel heeft toegegeven dat hij de resultaten van een onderzoek naar de effecten van het eten van vlees uit zijn duim heeft gezogen. Het vermoeden bestaat dat hij dat in het verleden bij andere onderzoeken ook heeft gedaan. Maandagmiddag worden de resultaten van de commissie in Tilburg bekend gemaakt.

 
Paul van Est
Paul van Est
Paul (Jonkie XS) bekleedde menige functie zonder aanzien. Wellicht ook bekend als eenzame danwel (a-)sociale drinker en verzamelaar van enkele kroegverboden. Kwam spontaan bij de eerste redactievergaderingen - toen op op zonovergoten terrassen - aanschuiven en beloofde do-zen vol prachtige historische stickers te scannen aan te leveren. Laatst gespot, met het geld van het laatste rondje op zak. Uiterlijke beschrijving bekend bij de redactie.