Ik was nog nooit in Hotsy Totsy in Gent geweest, maar mijn lief had een artikeltje gelezen van een dichtersavond daar en het leek haar wel leuk, ook voor mij, dus of we anders maar eens zouden gaan kijken. Goed dat ik voor de zekerheid mijn camera voor deze eerste Gentse editie van De Sprekende Ezels had meegepakt, want het was verrassend leuk voor een gedichten / muziekavond met onbekend talent. Deed me een beetje denken aan de FlapUit of de Poetry Slam in het Tilburgse (voor wie nog ooit mijn nachtburgemeesterverslagen van die avonden had gevolgd).
Een selectie van de optredens vindt u hierboven – filmpje lijkt met zn 10 minuten wellicht lang maar het vliegt voorbij, let maar op. Ik ben alvast enthousiast voor de volgende editie !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !