Boze Buurman Bert Brussen trekt veel bekijks op zijn weblog, niet om het minst door de Joop / Jaap kwestie. Dus ik maak me, ondanks leuke statistieken (eerlijk is eerlijk, KutBinnenlanders.nl wordt leuk bezocht, ook al hadden we dit jaar een danig piekmoment in Mei waar we de rest van het jaar niet terug aan zijn gekomen) geen illusies dat deze oproep vreselijk veel ondertekeningen oplevert. Maar zoals onze hoofdredacteur te pas en te onpas zegt, Alle beetjes helpen, zei de mug en dus bij deze een doorplaatsing om je naam en woonplaats, en ongepubliceerd je e-mail adres, in te vullen hierzo. Waarom? Ach, dat kan BBBB veel beter uitleggen dan ik.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.