Ik ben het spuugzat, die bedreigingen aan mijn adres omdat we te weinig Wouter Diesveld aanbieden. Voor de laatste keer dan stuur ik u door naar een interview met onze hooggewaardeerde cartoonist die iedere dinsdag een briljante spotprent plaatst. Leon Verdonkschot hoorde hem 27 Juli jongstlede aan de tand in diens programma ‘Oeverloos‘. U kunt het online terugluisteren. Het duurt twee uur en bevat een afhaalsessie, een andere dan de reeds door ons gepubliceerde. U mag in uw handen wrijven. Maar wij buigen vanaf dit moment niet langer voor uw terrorisme. Wacht verdomme maar gewoon weer een week op uw portie Wouter Diesveld, net als iedereen. De kindjes in Afrika klagen er verdorie ook niet over.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.