KutBinnenlanders.nl zal vanaf heden geen cartoons meer plaatsen van Bandirah. Niet dat wij dat niet willen maar omdat Bandirah per mail zijn ontslag heeft aangeboden. Onenigheid over het blogbal-filmpje dat gisteren op deze site is geplaatst. Hoewel we vermoeden dat een onleuke grap in de mailwisseling erover schuilt, geven we altijd direct en gewillig gehoor aan willekeurig welke primadonna eis om niet meer te publiceren op de site. Of dat nu is omdat bepaalde ex-scribenten zich liever niet meer met hun hier geplaatste stukken of de ‘koers’ van de site (alsof we ooit een koers hebben gehad) geassocieerd zien, of dat nu is omdat ze zich plots tot Jehova getuige hebben bekeerd, of dat simpelweg is dat ze graag stampvoeten en drammen (want zo zijn de meesten van onze redactieleden ook wel weer), u roept ‘ik doe niet meer mee’, wel daar is de deur. Meer koffie en bier voor de rest. Of, in de woorden van onze hoofdredacteur: Als zij de rekeningen betalen en de templates doen mogen zij baas zijn. We zijn natuurlijk blij met al onze bijdragers maar kindjes die klagen daar wordt de deur voor dichtgeslagen.

Als zodanig wensen we Bandirah, de grote fameuze aansteller met zijn protserig piekhaar en zijn zelfvoldane maniertjes, veel succes met zijn attitude en betreuren we eigenlijk enkel dat zijn meest recente cartoon, ‘deeg’, zowaar een keer wél leuk was. En dat we die nu dus niet zullen plaatsen. Maar u kunt die ook gewoon hier zien. Wel terugkomen he, want hier is het leuk en op die andere plek verblijft een miepert.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.