…. Om te vermelden dat inmiddels Probeersel boek 2 verkrijgbaar is ? Zo ja: u kunt het op de gebruikelijke manier bestellen, dus via een mailtje naar de admin van deze site (zie rechts), of via mijn eigen webshopje.

Boek 1 is ook nog verkrijgbaar. Beiden kosten 15 euro (ex. 3,84 totale verzendkosten als je het via KutBinnenlanders bestelt). Strip, pakweg 90 pagina’s, full-colour. In totaal komen er vijf delen van uit (met, voor wie alle delen bezit, een gratis exclusieve verzamelbox) dus ideaal voor luie verzamelaars ! Koop die shizzle nu, zou ik zeggen.

OOK LEUK ALS FEESTDAGEN CADEAU !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !