PROZACSTAD – Producent Asbestland laat in een officiëel persbericht weten dat het in de recente commotie geen reden ziet om te stoppen met haar asbestproductie. “Uit al onze onderzoeken is gebleken dat onze asbest 100% broodkruimelvrij is,” aldus een woordvoerder.

Asbestland kwam recent in opspraak toen boven water kwam dat in het verleden hun asbest incidenteel broodkruimels bevatte. “Incidenteel is een groot woord: het ging om één partij, en dat is intern keurig gemeld nadat het werd vastgesteld. In praktijk ging het om een medewerker die per ongeluk zijn lunch in de asbest liet vallen. Toen we dit opmerkten, hebben we de hele partij asbest teruggehaald en vernietigd,” aldus het bedrijf uit Prozacstad. “Sindsdien hebben we de controle van onze goederen verhoogd, waardoor we nu met stellige zekerheid verklaren kunnen broodvrije asbest te leveren.”

Bouwbedrijven over het hele land zijn er nochtans niet zeker van. “We nemen uiteraard onze eigen steekproeven, en de asbest van Asbestland is naar onze mening geen zuivere koffie,” aldus een ondernemer die anoniem wenst te blijven. Morgen vergaderen de aandeelhouders van Asbestland over verder te nemen stappen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !