Thaise vrouwen en een westerse man  .

Als je naar Thailand komt en je zoekt een vrouw  voor de rest van je leven kan je dat op 2 manieren doen.

Je kijkt via internet eens rond op diverse  Thaise sites en daar zie je dan de mooiste thaise schone .Maar fotos en de bijkomende info over een dame kunnen soms ook niet altijd op waarheid berusten.Dan zijn er in de grote steden nog de uitgaans centras waar het wemeld van de meiden die een Westerlin zoeken ,ze noemen ons  de europeanen en andere buitenlanders dan een FARANG.

Maar die meiden die in een cafe of bar werken hebben meestal de leeftijd tussen 18 en 35 jaar.De meesten werken in een bar etc omdat ze 1 of meerdere kinderen thuis hebben  en daarvoor moeten ze de kost verdienen.Wat doen die bar meiden?Ze laten je drinken en gaan gemiddeld voor 500 Thaise Bath met je mee naar een hotel om te wippen.Dat is dan in Euros ongeveer 12,50 voor een vluggertje.De hele nacht kost het dubbele.Neem je echter een griet mee voor sluitingstijd van het cafe moet je ook nog eens die kroegbaas 400 bath betalen want hij zit dan zonder personeel.De meiden in de bars werken 7 dagen per week van 1800 uur tot soms middernacht voor ongeveer  75 eurotjes  per maand.Maar je kan ook gewoon op straat of in een warenhuis soms tegen een mooie en goede vrouw aanlopen en daar een relatie mee aanknopen.Naar leeftijd kijkt een Thaise helemaal niet ,dus je ziet soms een oude grijsaard van rond de 75 met een jong ding van amper 22 over straat lopen.Het gaat die meiden dan alleen om het inkomen van de betreffende oude Heer.En veel van die meiden zitten soms tot aan hun oren in de schuld ,leningen  en scooters op afbetalingen etc.Ze hopen dan dat zo een zijn eigen lul achterna lopende  vreemdeling hun uit de schuld haald.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *