Komt een zeeman bij een  pijp zaak aan.Hij steekt 5 euro in de
automaat en wordt heerlijk gepijpt.Dan steekt hij zijn laatste 2 euro
in de automaat want 1x is niks voor een zeeman  en als hij zijn pik er
uithaald  hangen er allemaal velletjes los aan zijn pik;Hij gaat naar
de kassa  juf verhaal halen.Zegt deze vrouw je denkt toch niet dat ik
voor 2 euro
ook nog mijn gebit uit doe.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.