Iedere dinsdag en donderdag lees je op deze site vanaf heden een fragment uit ‘Dat is het leven’ van Lowie Cremers..

Als jongetje van 10 jaar wist ik al wat ik wilde.

Ik zou later gaan varen op de wilde vaart.

Pas 15 jaar oud ging ik de wijde wereld in.

Ik werd door honderden vrouwen bemind.

Ik voer over de hele wereld en heb mijn herinneringen in dit boekje trachten te verwoorden.

Uiteindelijk heb ik na vele avonturen rust gevonden in Thailand .

Het land van de eeuwige glimlach.

Een boek geschreven in eigenstijl en geheel in eigenbeheer gedrukt.


Voorwoord

Een mens zonder dromen,is armer dan een mens zonder geld
Er is een tijd voor alles!
Ik dacht altijd,ik kan beter spijt hebben van dingen die ik in mijn leven heb gedaan,dan dat ik spijt zou hebben van dingen die ik niet zou hebben gedaan.
Ik dacht altijd leef je leven,ook al duurt het soms maar even.
Je kunt leven zonder echt lief te hebben,maar je kunt niet liefhebben zonder echt te leven!
De maat van de liefde is een maat zonder grenzen.
Het gezegde er is maar een leven en dat is een goed leven staat hoog in mijn vaandel geschreven.Ik heb dit boekje geschreven zo als ik het vroeger in mijn prachtige jeugd heb mee gemaakt.Op 10 jarige leeftijd wist ik reeds dat ik later zou gaan varen.Ik heb daar in 7 jaar wilde vaart koopvaardij dan ook erg van genoten.In elke stad een andere schat .
Het boekje is geschreven door mij met mijn slechts 4 klassen lager onderwijs,dus let niet op de taalfouten die horen bij dit boekje evenals het taal gebruik destijds op en rond de zeemannen.
Lees het boekje met een knipoog maar laat het niet aan kinderen onder de 12 jaar lezen ivb met enkele van mijn woordkeuzes.

Veel lees plezier

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.