De redactie lijkt zwaar op vakantie te zijn deze week, want we hebben een grof tekort aan kopij hier. Dan pik ik de vrijdag maar weer in! Deze week trof ik via Twitter, ja het blijft een rijke bron om uit te putten, een geweldig clipje dat ik al de hele week sindsdien herpromoot. Want #ZOMERHIT #MOET. Heb je Hyves, Facebook of ook Twitter? Plaats door die shit! Want #ZOMERHIT #MOET #VERDOMME #NU #DOENHOOR! Ik wil tegen de zomer deze plaat op alle radiostations horen, dus doe je best! En een deel van het werk is al gedaan, check dan op YouTube de vele covers, remixes en antwoordfilmpjes!

I GOT BIG BOOTY BITCHES BIG BIG BOOTY BITCHES OOOO!

Bron

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.