De lente vieren met een middag poëzie? Of enkele van uw KutBinnenlanders.nl helden in vlees en bloed aanschouwen? Dat kan op zondag 25 april in Paradox, Tilburg. Dan is de eerste editie van ?Van de daken, een implosieve middag?. Vanuit verschillende kunstdisciplines wordt een brug geslagen naar de dichtkunst. Van muziek en dans, tot beatbox en theater. Het programma begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is EUR 5,-.

Het programma is lekker afwisselend. En spannend, want we gaan een aantal kunstvormen met elkaar bestuiven. Benieuwd wat dat oplevert? Zorg dan dat je erbij bent in Paradox. En kom op tijd, want we beginnen precies om 15.00 uur!

Deelnemers: beatboxer Niek Dingemans, Esther Porcelijn, A.C.G. Vianen, Tilburgs stadsdichter Cees van Raak, Nick J. Swarth, Niels Duffhuës, Bandirah, Elsa Bosma, Thomas Maarten van der Zwan, Tom Pijnenburg en Frank van der Nieuwenhuijzen. Presentatie: A.H.J. Dautzenberg.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.