Aangezien ik toch lekker over t web aan het schrijven ben, dan nóg maar iets ouds. De KermisCartoons vieren dit jaar hun lustrum. Dat krankzinnige idee van Ruimte-X en ikzelf, dat uitmondde in een soort mini-Woodstock-gevoel onder een groepje jonge striptekenaars dat de Tilburgse Kermis van start tot eind ‘verstripte’. Ik was er direct zo moe van dat Leechin Kok het in 2006 fijn mocht organiseren, ik bedankte voor de eer. Dat doet ze nu voor het vierde jaar op een rij, wat betekent dat de KermisCartoons een lustrum vieren ! En dat doen ze maar direct door op twéé locaties te zitten. Dus ja, ik weet dat de Tilburgse Kermis nog niet begonnen is – ik bén dan wel niet in Tilburg, maar ik hou me nog wel een beetje op de hoogte hoor. Nee, het hele clubje zit lekker te krabbelen en kriebelen in Veldhoven. Hoe ik dat weet ? Zelf op de webcam gezien. Daar kunde ze live volgen en met een beetje handig rondklikken zelfs nog terugzien dat Secher Nbiw gisteren nog een loeierd van een vieslelijke baard droeg. Blij dat-em zijn scheermesje heeft teruggevonden. *Zwaait* Hi guys !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !