Mensen vragen mij vaak, Michiel, vragen ze dan, Michiel, waar blijft nou dat bundeltje met die cartoentjes van je (96 pagina’s, 8,95, uitgeverij Cattullus)?? Dan vraag ik hullie, hullie, vraag ik hullie, hullie, is het al augustus dan? En dan zeggen hullie, Michiel, zeggen hullie, Michiel, neen, het is nog geen augustus. En dan zeg ik tegen hullie, hullie, zeg ik hullie, hullie, nou dan. Dat je verdomme maar es wacht en gewoon mijn site in de gaten houdt!

 
Michiel van de Pol
Michiel van de Pol
Michiel van de Pol (1965) debuteerde met zijn strip "Mol" in 1996 in het inmiddels ter ziele gegane "Sjors en Sjimmie Stripblad". Voor, tijdens en na deze periode maakte hij vrije boekjes in eigen beheer, waarvan de meesten rond 1996 een autobiografisch karakter kregen. Een selectie van dit autobiografisch werk werd door uitgeverij Prom gebundeld in het nu al legendarische "Medicijnman, of: het getekende leven van Michiel van de Pol". (Michiel bezorgt in zijn vrije tijd medicijnen voor een apotheek, vandaar "Medicijnman"). Er zijn sindsdien al meerdere bundels en graphic novels van Michiel in de betere (strip)boekhandel te vinden. Michiel publiceerde o.a. in Brabants Dagblad, Algemeen Dagblad, Flair, Het Parool, NRC.next, MYX Magazine en Zone5300.
www.michielvandepol.nl
Michiel op Instagram