Ik heb een weergaloos leuk weekend gehad, maar toch sloeg de eenzaamheid hier sporadisch toe in het landje van jullie zuiderburen. Ik miste mijn vrienden, mede-kroeggangers, en zelfs mijn twee katjes (die in mijn Tilburgse woning zijn blijven wonen, waar overigens ongetwijfeld goed voor ze gezorgd wordt). Dan is het erg, erg fijn om opeens te lezen over de nieuwe Bananasplit. Alsof het al niet erg genoeg is dat je gePunk’d’t wordt, komt Fransje Bauer met zijn overdadig schelle en verwijfde lach nog eens op je afgerend ook ! Welke idioot heeft dát bedacht ?? Opeens is het helemaal niet zo erg meer om een tijdje niet in Nederland te zijn. Het leven is mooi !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !