Elverding – dat was toch die man van die nood (breekt) wet om wegen sneller aan te kunnen leggen door de daadwerkelijke verantwoording naar milieuorganisaties enzovoorts over te slaan ? Ben ik echt de enige die het vreemd vindt dat juist die man nu bij ING toezicht mag gaan houden of ze daar met onze staatsgeld-injectie wel een beetje nette dingen mee doen ? Klinkt mij alsof het geld onder zijn toezicht twee keer zo snel weg zal zijn – zomaar een zaterdaggedachte’tje voor u allen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !