We hebben allemaal het nieuws uit Dendermonde meegekregen mag ik hopen ? De dader van het gruwelijke bloedbad had ‘rossig haar’ en was wit geschminkt met zwart rond de ogen. Ros, wit, zwart… Hmmm… Waar kennen we dat toch van ? Ik ben gelukkig niet de enige die de parallel trok in mijn hoofd toen ik die omschrijving hoorde. Het is toch verschrikkelijk, hoe komen zulke zieke ideeën toch in het hoofd van mensen… In wat voor maatschappij leven we eigenlijk ? Echt, afgrijselijk, mijn welgemeende condoleances aan de nabestaanden.
Op een volledig ongerelateerde noot, we hebben een nieuwe sponsor deze week ! Perpetual Kid, die ons ook de geweldige EX brachten, zijn met een nieuwe messenset op de markt. Verbaas vriend en vijand met deze smaakvolle, exclusieve en fraai vormgegeven messenset op uw aanrecht. Koop ‘m nu !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !