Wat is dat? Durft u, na onze schaamteloze over exposure van Wouter Diesveld, nu te klagen dat u niet voldoende Bandirah tot u genomen krijgt? U bent toch ook écht onverzadigbaar ook hè. Waarom we nog proberen u te gerieven, mij is het een raadsel. Verwend nest dat u er bent. Maar goed. U uw zin. Wel op een andere website, dat wel. Niet hier hoor. Wat betreft cartoonisten houden we ons hier aan een strak publicatie-schema. Waar we niet van afwijken. Het moet immers niet de spuigaten uit gaan lopen, die hebben we net nog geschrobd. En zodoende krijgt u óók uw portie Bandirah maar een keer per week. Nu niet janken, uzelf niet gekwetst voelen. Ik verwijs u toch door naar een interview?? Zeur toch niet zo! Of om uit het interview te citeren…

“Gekwetst worden is een welvaartsprobleem. De kindjes in Afrika, die zijn nooit gekwetst.”

Lees het interview hier.

Noot: o.a. De bundel Moffies is ook via onze webshop te koop!

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.