MIDDLESBROUGH (UK) – Na decennia loos rondrijden is Chris Rea eindelijk thuis. Ondanks extra vertragingen door het reisverbod belandde hij vandaag eindelijk bij zijn familie thuis om Kerst te kunnen vieren. Helaas voor hem moet hij door de huidige maatregelen direct in quarantaine.

Spookrijder

Decennia lang plaagde de spookrijder Chris Rea de snelwegen overal op deze planeet, panisch onderweg naar huis om op tijd te zijn voor het kerstmaal met zijn familie. Anno 2020, een lastig jaar voor de meeste mensen, is het Rea dan eindelijk toch gelukt: net voor het avondeten reed hij de oprit op, verwelkomd door zijn inmiddels fors verouderde gezin. Hij verklaarde opgelucht te zijn eindelijk zijn bestemming te hebben bereikt, al ondervond hij nog aanvullende hinder in zijn reis van het Europese vasteland naar Engeland door de coronablokkades. Maar hij is er, en is blij nooit meer te hoeven te zingen dat hij nog altijd onderweg is.

Knuffelcontact

Lastig is wel dat hij in de huidige coronacrisis meteen in quarantaine moet en dus alsnog niet bij het gezin kan aanschuiven. Hij is geen geregistreerd knuffelcontact aangezien men hem al jaren niet meer thuis voor Kerstmis verwachtte. Maar er is gelukkig eten genoeg en ze hebben enkele bordjes voor de deur van zijn slaapkamer gezet. Naar verluidt zingt Chris nu liedjes over hoe hij eigenlijk liever terug in zijn auto zat.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !