Hallo iedereen,

Aanstaande zaterdag (ook wel bekend als “morgen”) zijn er weer Muis Mollie Vertelligen, dit keer op het Magneet Festival te Amsterdam.

De vertellingen worden verteld op de Bubble Stage en beginnen om 13:00 uur

Een dagkaart à €22,50 kun je hier bestellen:
http://www.magneetfestival.nl/tickets

Wie weet tot dan!

Wouter

 
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Hij studeerde viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium. In 1999 maakte hij zijn theaterdebuut met het muzikaal-clowneske soloprogramma Jozef de Weerwolf. Sindsdien reist hij de wereld rond en speelt zijn voorstellingen in vier talen.

In de jaren '90 en '00 was hij ook in Duitsland actief, onder meer als televisiepresentator. Zo presenteerde hij in 1997 het jeugd/kerstprogramma Ich steh an deiner Krippe hier en in 2007 de making of van Brontobol. In Nederland presenteerde hij datzelfde jaar het Kinderen voor Kinderen Festival.

www.wdcartoons.com