Altijd die ander
willen zijn
Die een ander
wil zijn
Die een ander
wil zijn
Die weer een ander
wil zijn
Die ook een ander
wil zijn
Die een ander
wil zijn
Die die andere
wil zijn
Die een andere
wil zijn
Die een ander
wil zijn
Die ook anders
wil zijn
Die een ander
wil hebben
niet jezelf
angst
lichaam
slank
geslacht
man
lijf
gezond
te snel af
succesvol
de baas
macht
kleur
wit
buur
rijk
persoon
goed
geliefd
speciaal
bewustzijn
wetend

 
Om uiteindelijk
jezelf te mogen zijn

Tilburg, 2002.

 
Arjan O.
Arjan O.
Arjan O.
Zwervend, Zwetsend, Zwevend en Zwetend

Ik ben niet zo iemand die werkeloos aan de kant van de maatschappij gaat staan kankeren op wat er allemaal al niet goed gaat in deze wereld. Dat heb ik nooit gedaan! Vandaar dat ik me, zonder enige vorm van omscholingsdwang, heb voorgenomen om in deze droeve, zware tijden dan maar KUNSTENAAR en ONTWIKKELINGSWERKER te worden. Je moet toch wat, niet? En aan beiden is binnenkort een schrijnend tekort bij gebrek aan subsidiëring.

Zo kan ik tenminste nog een verschil maken. Echt belangeloos mezelf inzetten voor de nooddruftige medemens.

Zwevend zal ik door de wereld Zwerven en Zwetsend de medemens op de hoogte houden van mijn Zwetend bestaan.

Voor wie nog uitgebreider mijn zwerversbestaan wil volgen:

Blogspot
Youtube
www.arjanonderdenwijngaard.nl