FACEBOOK – De Facebook-pagina van het cultuurpessimistische weblog KutBinnenlanders.nl (heden op server-verhuizing-reces) wordt door de beheerders van Facebook beschuldigd van Like-fraude.

Volgens de technici van het sociale netwerk houden de beheerders van de facebook-page kunstmatig het aantal likes op 59. “Dagelijks zien we een grote instroom van nieuwe likes, maar die zijn binnen luttele seconden weer verdwenen. Uit onze logs blijkt dat de beheerders zelf deze nieuwe fans verwijderen,” aldus een woordvoerder van Facebook.

“We gaan contact opnemen met deze mensen, want dat is niet de bedoeling van Facebook natuurlijk, fans verwijderen. Iedereen moet juist streven naar zoveel mogelijk fans, en daar dienen ook de cultuurpessimisten van KutBinnenlanders.nl zich danig van doordrongen zijn.”

De redactie was niet beschikbaar voor commentaar, hun out-of-office meldde dat ze in het café zijn deze feestdagen. Waarom ze daar niet via smartphone of tablet bereikbaar zijn, kon onze verslaggever niet achterhalen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !