We zouden graag Chris ‘De Stapschrijver’ uitgebreid lauweren vanavond. Met zijn 50e verjaardag. Want de bijzondere man verdient het. Maar feitelijk zijn we hier bij KutBinnenlanders allemaal, stuk voor stuk, aartsluie, opportunistische klootzakken. En hebben we hem vorig jaar ook al gefeliciteerd. Nooit één vaasje blondbruisend bier voor gezien. En dan dit jaar zekers wel een beetje aandacht aan hem besteden? Terwijl we al een jaar lang nul, nul komma nul, niets komma minderdanniets, van meneer De Stapschrijver op de site hebben kunnen en mogen publiceren? Nee, meneer Abraham bekijkt het maar. Dat hij maar vooral weet waar hij de mosterd moet vinden. Maar omdat we graag onze lezers de gelegenheid bieden hem te feliciteren, zijn er lootjes getrokken en ik mocht er weer aan geloven. Dus daar zit ik op mijn zondagavond. Terwijl ik daadwerkelijk andere leuke dingen had kunnen doen. Nee hoor, mag ik weer een stukje typen waarin ‘wij’ Chris feliciteren. Nou, ok, Chris, dat het er nog maar vele jaren meer mogen worden en zo. Pfff. Ondertussen gaat één redactielid vrolijk op een andere website los op een ode aan De Stapschrijver. Hier in de redactiebox dus niets, nul, nada, zip, niets komma minderdanniets. Dus ga het maar daar lezen of zo. En feliciteer die jongen maar eens. Kan in de reacties. En nou vind ik het wel weer genoeg voor vanavond.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.