Ja, ik was er. Foto bewijst het. Wereldrecord regeringsvormen feestje in Gent. En u kunt zien, ik heb gefilmd. Maar vervolgens ook gedronken en als zodanig kwam ik te beschonken thuis om nog subiet iets met het filmmateriaal te gaan doen. Want het feestje was leuk. Ik update u later vanavond over het hele verhaal. Nu even gniffelen om de foto en niet al te katerig de werkdag proberen uit te zitten. Godbeterd, ik had beter vrij genomen. Die dingen bedenk je je altijd te laat.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !