U heeft het woord misschien wel zoveel voorbij zien komen als ik, de vuvuzela. Wisten we eerst helemaal niet wat het was, dankzij het komende WK weet iedereen het opeens. En ik maar denken dat het Vuuuvuuuuuzullla was qua uitspraak, maar nee hoor, het is meer Vuuvuuzeeeeeeelaa. Blijkbaar. Carina van der Walt zegt het voor de camera van TilburgZ.nl en die zal het wel weten. Overigens weet ik niet waar dit in Tilburg is opgenomen, want laten we eerlijk zijn, vlaggetjes genoeg in deze stad. Het is in ieder geval al niet hier in Goirle want dan had ik het herkend van toen ik er zelf fotootjes schoot.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.