De Clickies, de prijzen voor de Beste Webcomic van Nederland, zijn weer in aantocht. U weet het wellicht nog, anno vijf jaar geleden organiseerde ondergetekende een webcomicsfestival genaamd ClickBurg en toen kwam spijkerbroekenritsfabrikant Jeroen Mirck met het idee om een prijs uit te reiken. Wel, dat was de start van een ongeveer jaarlijkse traditie. Aanstaand weekend worden ze weer uitgereikt, op de Stripdagen in Haarlem. En van onze website mogen we met enige trots melden dat twee van onze leden onder de genomineerden zijn ! Het is geen publieksprijs dus we hebben het wijze oordeel van de jury maar af te wachten, maar bij voorbaat alvast proficiat aan Bandirah en Michiel van de Pol. En nu wel winnen hè !

 
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !