Het is nu officiëel gebeurd – ik heb de knop ‘Watch again’ gezien en niet alleen niet ingedrukt maar een machtig gevoel van walging gevoeld door die twee eenvoudige woorden. Let op: Ik heb moeiteloos en zelfs grinnikend 2 Girls 1 Cup uitgezeten. Ik heb gesmuld van de filmpjes van Boxxy. Ik heb Big Booty Bitches helemaal grijs gedraaid! Ik wil maar zeggen, normaal gezien qua internetfilmpjes, bring ‘m on! Maar… dit… nee. Nee, nee, nee. Dit was eng. Ik heb het niet eens geëmbed hier, enkel gelinkt. Klikken op eigen risico. En bereid je voor dat de wereld er nooit meer hetzelfde uit zal zien tot je dit met voldoende alcohol en/of therapie weggeblokt hebt. U bent gewaarschuwd!

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.