Goed, met een forse hoeveelheid doorbuffelen heb ik in ieder geval de archieven hersteld voor alle leden van KutBinnenlanders.nl – voor zover nog op Google terug te vinden en zo – behalve mezelf. Dit met als voornaamste reden dat het archief van Nachtburgemeesters.nl, dat ik in Augustus had overgeheveld naar deze website, de bulk van de verloren berichten bevat. Zo is het in ieder geval voor de rest alvast opgelost en is het nu eigenlijk alleen mijn probleem nog maar dat de website onder technische trubbels geleden heeft. En voordat ik dááraan begin, eerst even een paar lekkere biertjes en een tussentijdse eigen backup van de website downloaden. Om te voorkomen dat het reeds verrichte buffelwerk ook weer verdwijnt…

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !