Dat zijn dan ten minste ambities
Ik heb dan toch liever die gele
Je kunt enkel nog debiel lachen
Dan zie je jezelf weer weerspiegeld

But very few others were nice
Dat heb je dan weer met die rode
Ja tel maar de maanden tot weerzien
Hou daar nu vandaag nog mee op

Dan ben je toch echt wel een loser
Je kunt vast nóg wel een keer lachen
Maar kon me dat ook weer niks schelen
Het zijn allemaal maar notities.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !