Over mijn nek met JINEK
en haar blaatprogramma

Miss Boobies, de tang met de blonde krul. Populistisch porseleinen poppetje, die in komkommertijd nog altijd graag haar gaatjes vult.

Arm slijm snaveltje, met al die veren van Bertje in je reet. Jij Jinek, geslaagd met vlag en wimpers. Jij weet als geen ander je publiek te paaien. Spinnen spinnen en dan heel aandoenlijk om de hete brij heen te draaien om ook Liesbeth Spies nog even te paaien

Bertje = Bert van der Veer

Geschreven naar aanleiding
van Jinek op 4 augustus

 
Frank Tilemans
Frank Tilemans
Hoe wij Frank Tilemans (Tilburg, 1983) zo lang geheim hebben kunnen houden, is ons ook een raadsel. Hij is een veelgezien gezicht in de Zesde Stad van het land. Enkele jaren geleden werd hij bij de T-Parade nog verkozen tot Mister T 2010. Maar niemand kon vermoeden wat een dichttalent er achter deze jongen school. Zelfs wij niet, op ons wekelijks terrasbijeenkomstje. Dus nu ontkomen we er niet aan: Frank gaat hier publiceren. We vermoeden dat u niet lang nodig heeft om met ons te beamen: ja, dat moest.