Frank Tilemans komt voordragen uit eigen bundel op dag 2 van het Freedom Theatre Festival!
zondag 21 sept om 16.30
Jan Heijns laan 4 Eindhoven

Meer informatie

Foto: ‘Frankie Boy’ leest ‘Frankie Boy’ (Van Weemoed naar De Nacht, Ilja Leonard Pfeiffer) bij Na De Nacht, 19 september 2014 (foto: Ad Hendrikx)

 
Frank Tilemans
Frank Tilemans
Hoe wij Frank Tilemans (Tilburg, 1983) zo lang geheim hebben kunnen houden, is ons ook een raadsel. Hij is een veelgezien gezicht in de Zesde Stad van het land. Enkele jaren geleden werd hij bij de T-Parade nog verkozen tot Mister T 2010. Maar niemand kon vermoeden wat een dichttalent er achter deze jongen school. Zelfs wij niet, op ons wekelijks terrasbijeenkomstje. Dus nu ontkomen we er niet aan: Frank gaat hier publiceren. We vermoeden dat u niet lang nodig heeft om met ons te beamen: ja, dat moest.