8-jarige Mai Li Fay , van Bangkok , is verre van het leven de gebruikelijke leven van een meisje van haar leeftijd . Elke dag,komen duizenden mensen bijeen om de voorkant van het huis van haar familie om een kans op het zien en eventueel aanraken van het jonge meisje , een gebaar dat zowel boeddhisten en hindoe pelgrims lijken te zien als een garantie van geluk krijgen.

Volgens top medisch deskundige van het land, dr. Ping Lao , het jonge meisje lijdt aan een zeer zeldzame syndroom bekend als de Serpentosis Malianorcis of de ziekte Jing Jing , die haar onderlichaam een duidelijke reptielachtige vorm en aspect geeft. Slechts een handvol van dergelijke gevallen zijn opgenomen door de geschiedenis heen, zodat de wetenschappelijke kennis opgebouwd over de pathologie is eerder beperkt en er is geen genezing in zicht op het moment.

De familie Fay hebben de situatie die door de situatie Mai Li’s met een mengeling van angst en opwinding verwelkomd , als de nooit eindigende lijnen van toeristen en pelgrims de zwaar verarmde familie hebben gebracht een aantal aanzienlijke inkomsten en hen een belangrijke verhoging van hun sociale status , maar de kosten ze daar privacy en intimiteit .

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.