De vork prikt en
Traag rollen de kartels van het mes
door mijn vlees

Vork naar mond
Kauwen

De wereld eet mij levend op
Stukje bij stukje
Elke dag wordt er weer wat
van mij afgeprikt

Met willekeur wordt er verorberd
Hier snijdt men in een herinnering
Daar gaat weer een stukje rug
Huid weer iets minder elastisch

Het mes snijdt in de vriendschappen
In de liefde en in de arbeid
En stukje bij stukje verdwijn ik

Ik krijg er enkel dagen voor terug.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !