Het spijt me, niets persoonlijks naar de laatste twee blogposts voor déze, maar het is al maanden erg triest gesteld met het niveau van deze website. Niet dat dat erg hoeft te zijn, we gaan er al ruim vijf jaar prat op dat dit een leuke, absurdistische en vrije zandbak is waar iedereen mag doen wat ze willen, maar als ik terugblik op wat er op de site verschijnt sinds we op onze nieuwe, stabiele server zitten, dan vind ik het toch wat weinig. Voor een bijna veertigkoppige redactie.

Al helemaal als ik verhoudingsgewijs mijn eigen bijdragen tel over die periode. Ik heb potverdorie burnout en produceer ver ondermaats. Maar onze redactie lijkt over het meerendeel van de linie alle interesse verloren. Ik reken dus niet de laatst toegetredenen mee, en de mensen die wél nog publiceren, maar die weten ook net zo goed als ik dat zij de uitzonderingen zijn die momenteel de regel bevestigen. Het bloed van de KutBinnenlanders.nl redactie is traag, troperig en loom geworden.

Dus. We zoeken nieuw bloed. Die oudgedienden mogen trots zijn dat ze er bij waren ’toen KutBinnenlanders.nl de éérste keer best leuk bezig was’, nu wil ik graag de legendes van morgen. Waardoor die KutBinnenlanders van de eerste lichting, met schaamrood op de kaken, schoorvoetend zullen komen vragen of zij ook weer wat mogen publiceren. Ik weet dat jullie er zijn. Meld je aan. Word vandaag nog KutBinnenlander !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !