Hier is altijd al wel veel over gesproken en het is altijd al wel veel gedaan.. SEX. Nu is dit onderwerp eindelijk op de site van KUTBINNENLANDERS het never-ending subject en altijd lekker om te doen. Heb je vragen over SEX , wil je iets besproken hebben van SEX, geef het aan en je onderwerp komt aan bod. Het eerste onderwerp is op verzoek ” ik zit in een burn-out en ik heb geen libido meer, nou ja, veel minder…… nou ja, hij wordt erg snel slap. Hoe kan ik nu mijn relatie redden?”.

Het eerste onderwerp, geschreven tijdens een van de eerste hete dagen dit jaar, in Nederland.

Beste bij mij bekende,

Bij deze krijg je gelijk een aantal vragen voor je kiezen (penis);

  • hoe loopt je relatie op dit moment?
  • wordt je huidige relatie beïnvloed door je mindere libido?
  • wordt je huidige relatie beïnvloed door je burn-out?
  • wat is de totale invloed van beide hierboven beschreven vragen?
  • gebruik je medicijnen waardoor jouw erectie beïnvloed wordt?
  • vind jij en/of vind zij het belangrijk om sex te hebben?
  • vind jij en/of vind zij het belangrijk dat jij een stijve penis hebt als jullie sex hebben?
  • wat is het eerste wat jullie beiden graag zouden willen in de sex? Is het dat beiden een orgasme krijgen, je beiden kunt genieten, je beiden met elkaar bezig bent of dat ieder voor zich bezig is zichzelf te verwennen?

Zonder je antwoorden hierop te weten wil ik je vertellen wat ik denk dat goed zal zijn, en mogelijk kom je daar een stukje verder mee.

Eerst zal er communicatie tussen jullie beiden nodig zijn om het bovenstaande te bespreken. Hoe is het voor je om dit te bespreken, en hoe is het voor je als het besproken is, hoe gaat je partner ermee om? Het zou goed en fijn zijn als jullie beiden er verder mee kunnen.

Duidelijk is de oorzaak van je mindere erectie. De situatie accepteren, en weten dat er betere tijden c.q. erecties aankomen kan misschien al wat rust en geruststelling geven. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om je vriendin te verwennen, dus sex te hebben met elkaar zonder te penetreren. En er zijn vele mogelijkheden om jou te verwennen zonder een erectie. Je kunt hierbij denken aan orale sex, voor jou prostaatmassage, voor beiden massage van de bekkenbodemspieren, sexspeeltjes etc.

In het boek “Het Yin en Yang der liefde” van Valentin Chu, wordt beschreven hoe al enkele duizenden jaren voor Christus de Chinezen al omgingen met sex. Ze zagen het als daad voor verjonging en door op allerlei mogelijke manieren sex te bedrijven en vanalles uit te proberen, wilden de keizers zo oud mogelijk, en onsterfelijk worden. In dit boek staan tips met betrekking tot voeding en kruidenvoor je, waardoor je libido mogelijk verbetert. In de echte Chinese kruidenwinkels kunnen ze je mogelijk ook helpen.

Daarnaast heb ik goede ervaringen met oefeningen uit de TAO – TANTRA SEX. Ik zou je aanbevelen de energie oefeningen voor de man te doen, deze is met massage, dus ook fijn om dit door je vriendin te laten doen. Het is een oefening waarbij je je mannelijke energie die in je penis en testes zit, stevig van je onderbuik / bekkenrand naar de top van je penis in een streek masseert. Dan leg je je hand op je bekkenbodemspieren en ga in een massagestreek over je testes heen ook weer naar je eikel. Zo wissel je om en om de massagestreken af. Vermoedelijk verzamel je zoveel sexuele energie dat je zeker een erectie krijgt!

Geniet ervan en heel veel succes X

 
Let's talk about sex
Let's talk about sex
Geboren in noord holland, opgegroeid in alkmaar, als hobby paarden en paardrijden en de opleiding binnenhuisarchitectuur gedaan en is werkzaam daarin. momenteel 45 jaar, hobby ;pianospelen en mannen