Zo was hij ineens bij de redactievergaderingen aanwezig, binnengehaald door onze hoofdredacteur: Arjan O. Grote plannen. Gedreven, idealistische ziel. Cultuur en geschiedenis en wereldverbetering in één bierdrinkend mens. Hij begon over een nationale Handschuddag. En die kwam er. En toen poef, was O. weg. Verschwunden. Om ineens pasgeleden weer wekelijks terug aan tafel te schuiven bij onze terrasoverlegjes. Hij was ’terug’. Hij had een mooie expositie gedaan in Indonesië of all places. En daar had hij meteen ook een kwartetspelletje van laten maken. Vol met mensen die om politieke redenen omgelegd zijn (en één setje serieus bedreigden die desalniettemin nog leven).

We hebben hier op de redactie al een paar potjes gespeeld. En verwachten, nee, eisen nu van hem een uitgebreidere toelichting van het project. Maar alvast voor de eventueel geïnteresseerde: u kunt dit kwartetspel gewoon kópen. Bij de kunstenaar zelf. Voor een schamele vijftien euro. Er is op dit moment een bescheiden setje in het Indonesisch beschikbaar (maakt het kwartetten echt veel lolliger, overigens) maar er schijnt ook een Nederlandstalig setje te zijn. Informeren mag gewoon bij de kunstenaar zelf of via ons.

Dat u niet denkt dat het hier alleen maar lollige flauwekulletjes zijn die gepubliceerd worden! En nu allemaal stil want volgens mij kom ik zo uit. Mag ik van jou, van de Di Bawah Ancaman… ehm…

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.