Nadat hij het contract bij een ‘echte uitgeverij’ tekende voor zijn kortverhalenbundel, kregen we eigenlijk al geen stukken meer van hem voor op de site. Na het succes van zijn recente roman is het zelfs moeilijk nog een mailtje met hem te wisselen. Maar na onderstaand nieuws vrezen we dat we nu toch wel echt het laatste van AHJ Dautzenberg gezien hebben. Een KutBinnenlander is uitgevlogen. Zien we nooit meer terug.

Samaritaan van A.H.J. Dautzenberg wordt mogelijk verfilmd

De productiemaatschappij NFI Producties (Kan Door Huid Heen, Hunting & Zn) heeft een optie op de verfilmingsrechten verworven op de debuutroman ‘Samaritaan’ van A.H.J. Dautzenberg. In dit boek besluit een man een nier af te staan aan een onbekende. Belangstellend en geamuseerd beweegt hij zich door de bureaucratie van de medische zorg. Gaandeweg krijgt de man meer en meer inzicht in zijn drijfveren, die niet altijd even zuiver zijn.

De Nederlandse film Metro van Marcel Visbeen en de boekverfilming ‘In het Huis van de Dichter’ zijn andere lopende projecten van NFI Producties.

Gerelateerd: Een engelstalig interview met AHJ

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.