Ik verkocht op 12 jarige leeftijd bloemen langs de deur.

Het Westlands bloemenhuis van Dhr Abraham Zeegers.
Hier had ik mijn eerste bij baantje gevonden als jongetje van 12 jaar verkocht ik zijn bloemen langs de deuren.
Later had hij in eindhoven verschillende bloemenwinkel.En Abraham Zeegers had ongeveer 10 kinderen van waar ik wist dat hij 3 tweelingen had.Die hebben later allemaal een eigen bloemenzaak gehad . Het Westlandsbloemenhuis Groteberg eigenaar Abraham Zeegers. Eindhoven 1954
Later werd ik bevriend met hun zoon Rene.
Ik zei meneer wat moet ik doen.
De man gaf me 5 bossen gladiolen mee en zei verkoop die maar in den Elzend dat is die dure kale kak wijk.
Ik vroeg hem wat moeten de mensen er voor betalen.Toen zei de man van de bloemenzaak vraag maar 50 cent per bos en als je ze verkocht hebt breng je dus 5x 50 cent dus 2 gulden en vijftig cent naar mij.
Hij zei nog wat jij voor deze mooie bloemen aan de mensen vraagt laat ik geheel aan jouw zelf over.Toen ging ik dus als jongetje van 12 jaar bloemen deur aan deur verkopen.
Ik verkocht de bloemen voor 1 gulden iets wat de huisvrouwen er gaarne voor over hadden want nu hoefden ze er niet voor de deur uit te gaan.Zo verdiende ik dus op zeer jonge leeftijd al mijn eigen zakgeld want dat kreeg je in die jaren niet van je ouders.
Koffers en bagage sjouwen voor trein reizigers,sneeuwruimen voor de middenstand alles bracht geld op.Dat bij verdienen deed ik veel liever dan naar school gaan en zo had ik altijd geld en door dat ik dat had kreeg ik steeds meer vrienden. Vissen was en nog steeds is altijd mijn grote hobby gebleven .Mijn moeder bracht me eens naar school ik had reeds 3 dagen gespijbeld.Ze stond op het schoolplein met de meester te praten en ik smeerde hem aan de achterkant van het schoolplein.
De school was niet mijn fijnste tijd ik spijbelde meer dan dat ik aanwezig was.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.